left
 

Onnodig je te vertellen dat we in een boeiende maar uitdagende tijd leven met veel prikkels en allerhande verwachtingen en verantwoordelijkheden. Een tijd waarin het dus belangrijk is om je draagkracht voldoende te bewaken. In een rustig en groen kader kan je ontspannen tijdens een reeks van 8 sessies op woensdagochtend of open avonden op vrijdag.

Je zou je innerlijke ruimte kunnen omschrijven als een plek in jezelf, in je innerlijke gewaarwordingen, waar je heel veel rust en evenwicht ervaart en waar je emoties en gedachten kan toelaten zonder dat ze je overweldigen of bezwaren (begrip ontwikkeld door Carlo Leget). Om rustig om te kunnen gaan met de uitdagingen van het leven is het belangrijk dat je gemakkelijk en regelmatig contact kunt maken met je innerlijke ruimte. Zo sta je steviger in het leven en verlies je jezelf niet onder de druk van alledag.

Voel je het verlangen om terug je innerlijke rust te vergroten en steviger in het leven te staan? Dan is één van volgende initiatieven wellicht iets voor jou:

Woensdag 10 oktober 2018, 10u30 -12u30: proefsessie met extra uitleg

In deze sessie krijg je extra uitleg over stress en ontspanning, de werking van ons brein en het nut van de aangeboden meditatieve technieken.

Prijs: 20 euro, ter plekke te betalen

Aanmelden? vooraf aanmelden verplicht, ten laatste op dinsdag 9 oktober via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of 0485 386 181

Woensdag 17 oktober tot 12 december 2018, 11u -12u: reeks van acht sessies

Wanneer: 17 okt, 24 okt, 7 nov, 14 nov, 21 nov, 28 nov, 5 dec, 12 dec

Prijs: 90 euro te betalen op BE29 0004 4183 1764 met vermelding van je naam + 'innerlijke ruimte' of bij aanvang van de eerste sessie

Inschrijven? vòòr maandag 15 oktober via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0485 386 181. Je schrijft in voor de volledige reeks.

Elke vrijdag vanaf 5 oktober 2018, telkens van 17u30 tot 18u30,met uitzondering van schoolvakanties en de maand mei: open avonden

Geestelijk ontspannen het weekend in!

Prijs: 12 euro per avond ter plekke te betalen

Aanmelden? vooraf aanmelden ten laatste tegen 12u 's middags via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tienbeurtenkaart: wil je jezelf een duwtje in de rug geven om regelmatig deel te nemen? Vraag dan een tienbeurtenpas die vier maanden geldig is (110 euro).

Individuele sessies

Liever een persoonlijke begeleiding? Je kan altijd ook een individuele sessie boeken.

Waar? Alle sessies gaan door in mijn praktijk in een rustig en groen kader (Blauwesteenstraat 63, 9070 Heusden)

Er kunnen zich voor de groepssessies maximaal 10 personen inschrijven of aanmelden.

Wist je dat stress vooral voortkomt uit het voortdurend onderdrukken van innerlijke gewaarwordingen en reacties? Niet het vele werk, de hoge verwachtingen of onaangename gebeurtenissen op zich vormen het probleem, maar wel het feit dat we daardoor onze innerlijke ruimte verkleinen.

Meer info, inschrijven of aanmelden? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0485 386 181. Welkom!

righttop
right

U mag de teksten van deze site vrij gebruiken en verspreiden, mits vermelding van www.izamen.be.