left
 

Even tijd nodig om terug op adem te komen? Voel je lichamelijke of emotionele spanningen? Wil je iets waar je steeds tegen aan loopt, aanpakken?

Zijn er moeilijkheden in je familie? Wil je delicate zaken bespreken? Moeten er dingen geregeld worden naar aanleiding van een echtscheiding of overlijden?

Ken je een stervende in je omgeving en vraag je je af wat je nog voor die persoon kan betekenen? Ben je zelf in je laatste levensfase en worstel je met emoties, vragen of conflicten? Heb je een dierbare verloren en zoek je steun?

 

logo IZA-MEN-klein

zelfportret websiteIn een rustig en groen kader te Heusden (Destelbergen) bied ik je graag aandacht en ondersteuning tijdens individuele sessies, bemiddelingsgesprekken of workshops.

Ik ben familiaal bemiddelaar, coach, massagetherapeut en jurist.

Voor info of afspraken: 0485/386 181.

 

Persoonlijke groei en welzijnpraktijkruimte website

Een sessie helende massage brengt een diepe fysieke, emotionele en mentale ontspanning, waardoor jouw gezondheid bevorderd wordt en je gemakkelijker contact maakt met je eigen innerlijke kracht en wijsheid.

Ik gebruik etherische olie en een eigen mix van klassieke zweedse massage, vlindermassage, aanraking van drukpunten, reiki en andere helingstechnieken.

Meditatieve technieken helpen om innerlijke rust te verankeren, op een veilige manier ruimte te geven aan emoties en spanningen, je gedachten te verhelderen en oude overtuigingen die geen nut meer hebben, los te laten.

Psycho-energetische oefeningen (voice dialogue, familieopstellingen...) overstijgen je 'mentale' verhaal en boren je onbewuste, intuïtieve kennis aan waardoor ze tot verrassende en diepgaande resultaten kunnen leiden.

Je kan één of meerdere sessies boeken of over een langere periode regelmatig tijd aan je persoonlijk welzijn besteden. In dat geval kan een jaarpas interessant voor je zijn.

 

Familie

In een bemiddelingsgesprek bied ik een rustig en veilig kader aan om moeilijke dingen met elkaar te bespreken. Als bemiddelaar waak ik over de communicatie en ieders noden en ondersteun ik verbinding waar mogelijk. Bij conflicten help ik jullie om samen naar een duurzame oplossing te zoeken.

Soms volstaat één gesprek, maar meestal zijn er een aantal sessies nodig. Tijdens het eerste gesprek bekijken we vooral waar het over gaat en hoe bemiddeling in zijn werk gaat. Pas daarna beslissen jullie of jullie met de bemiddeling willen doorgaan. In elk geval wordt er een bemiddelingsprotocol ondertekend. Dat is een wettelijke verplichting die ondermeer de vertrouwelijkheid van de gesprekken garandeert.

Bij echtscheiding met onderlinge toestemming kan ik jullie begeleiden in jullie proces en een echtscheidingsovereenkomst of ouderschapsregeling opstellen.

Ook een individuele coaching bij problemen of conflicten is mogelijk.

 

Leven en dood

Als bemiddelaar kan ik jou en je geliefden of familie begeleiden bij het bespreken van delicate zaken rond de laatste levensfase of het levenseinde. Als er conflicten ontstaan kunnen bemiddelingsgesprekken ook helpen om het kluwen te ontwarren en samen een bevredigende oplossing te zoeken. Zo'n gesprekken kunnen gaan over de zorg voor de ouders, beslissingen rond het levenseinde, de erfenis, ... maar ook oude onafgewerkte zaken kunnen zo ter sprake komen. Het helpt om het leven in alle rust af te kunnen ronden en afscheid te nemen.

Als bemiddelaar bij het levenseinde, ben ik verbonden aan vzw ConnFinity.

voetmassage websiteEen voet- of handmassage in het kader van stervenszorg kan een zalig moment zijn dat rust, verbinding en meer comfort brengt. Ook voor rouwenden is een helende massage heel deugddoend.

Individuele gesprekken, meditatieve en psycho-energetische oefeningen kunnen zowel rouwenden als stervenden ondersteunen in het proces van loslaten en overgave.

Ik bied ook specifieke rouwzorg aan voor mensen verbonden met een sterrenkindje, een kindje dat tijdens de zwangerschap of kort na de geboorte overleden is.

Bij groepsrituelen (bv. in een familie, werkkring...) kunnen mensen met behulp van een 'sprekersstok' in respectvolle verbondenheid hun gedachten en gevoelens delen en een dierbare herdenken.

Een lichtcirkelmeditatie is een meditatie-avond waarbij we ruimte geven aan de subtiele verbinding met overledenen.

Professionelen of geïnteresseerde particulieren kunnen een vorming of training op maat rond rouw- en stervenszorg aanvragen. Er kan gefocust worden op aanraking, communicatie, aanwezig zijn, emoties, conflicten en/of loslaten en overgave.

De vorming gaat door in een gemoedelijke sfeer met aandacht voor iedereen. Het aantal deelnemers is beperkt tot zes.

Volgende workshops heb ik in het verleden gegeven en worden mogelijks opnieuw gepland:

Ik maak deel uit van vzw StER (Timotheus) waar onderzoek gebeurt en vorming gegeven wordt rond rouwen en sterven vanuit multidimensioneel perspectief. 

Op vraag geef ik ook lezingen of schrijf ik artikelen.

 

Informatie

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten? Enkele keren per jaar verstuur ik een nieuwsbrief.

praktijk websiteAls je die graag ontvangt, laat mij dan even iets weten (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Je kan Iza-men ook volgen op facebook.

Heb je een specifieke vraag of wil je iets kwijt? Dan mag je mij altijd mailen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). 

Praktische info, tarieven en afspraken

Meer info over mijzelf

 

righttop

Ik reik je mijn handen om samen
op stap te gaan doorheen de velden van onze gevoelens en gedachten naar een diepere werkelijkheid waar we één zijn met alle leven

Ik nodig je uit
om in een respectvolle 
verbinding met elkaar deze wereld van diepe vrede, harmonie en stilte
te verkennen en erkennen

Ik nodig je uit
om op deze eeuwige plek waar jouw en mijn essentie zich in al haar schoonheid kan ontvouwen, thuis te komen bij jezelf als een vrij, krachtig, heel en geliefd wezen.

right

U mag de teksten van deze site vrij gebruiken en verspreiden, mits vermelding van www.izamen.be.