left
 

Hoe zou het voelen om gedurende een jaar regelmatig tijd voor jezelf uit te trekken om te genieten, te ontspannen, te groeien met nieuwe inspiratie en nieuwe inzichten?

Door de dagelijke routine en een drukke agenda komen we er vaak niet toe om voldoende op adem te komen. En merken we pas bij lichamelijke klachten of kortsluiting dat we onszelf aan het voorbij hollen zijn. Of soms gaan we door een moeilijke tijd en komt extra ondersteuning voor een langere periode goed van pas. Of misschien is het gewoon tijd om eens langer bij de dingen stil te staan en je te verdiepen in je persoonlijke ontwikkeling.

Herken je jezelf hierin?

Maak er dan werk van en plan dit meteen in voor het komende jaar! 

Jaarpas

Een jaarpas is een investering en engagement voor een aantal sessies gedurende een jaar.

Je kan kiezen voor 10 sessies (small), 15 sessies (medium) of 20 sessies (large).

Je beslist of de pas alleen voor jou is (persoonlijke pas), voor jezelf en één iemand anders (een duo-pas) of voor gans je gezin (gezinspas). Iedereen wiens naam op de pas staat, mag de pas gebruiken (wel in aparte sessies).

Er is een massagepas, een meditatiepas en een groeipas.

Massagepas

Regelmatig genieten van een diepgaande, energetische massage om terug op kracht te komen of te blijven? Helende massage brengt je meer in balans en heeft heel wat positieve effecten op je lichamelijk en geestelijk welzijn.

Met de massagepas kan je een massage van een uur, anderhalf uur (anderhalve sessie) of twee uur (dubbele sessie) boeken. 

Meditatiepas

Ik werk in mijn praktijk vaak met meditatieve technieken. Ik raad mensen altijd aan om thuis daar verder mee aan de slag te gaan zodat de effecten diepgaander en blijvend worden.

Uit eigen ervaring weet ik immers dat regelmatig één of andere vorm van meditatie beoefenen, je helpt om je evenwichtiger en rustiger te voelen, je gedachten helder te krijgen, bewuster in het leven te staan, oude patronen te doorbreken enzovoort…

De ervaring leert evenwel dat het zeker in het begin niet zo gemakkelijk is om die technieken op je eentje te doen. 

Overbrug de beginperiode of pak de gewoonte om te mediteren terug op door regelmatig onder mijn begeleiding te mediteren in mijn praktijk. 

Een meditatie-pas kan gebruikt worden voor meditatiesessies van 1 uur.

Vind je het gezelliger om met twee te komen mediteren? Dat kan ook. Je kan dan kiezen tussen kortere sessies van ongeveer een half uur (= 1 sessie) waarbij er enkel een meditatie-moment is of voor een sessie van ruim een uur met meer persoonlijke begeleiding (= dubbele sessie).

Wil je liever in groep mediteren? Neem dan even contact op voor een aangepast voorstel.

Groeipas

Wil je graag op regelmatige basis tijd uittrekken om geestelijk en lichamelijk gevoed te worden? Om je persoonlijke ontwikkeling te ondersteunen en te versterken? Of om door een crisisperiode heen te geraken? 

Dan is deze pas iets voor jou: in functie van je persoonlijke noden kan je met deze pas meditatiesessies, massagesessies, coachingsessies of persoonlijke trainingen boeken.

Voordelen

Een jaarpas biedt een vaste prijs die goedkoper is dan als je per sessie betaalt. Als je een andere sessie of formule boekt tijdens het jaar dat je pas geldig is, krijg je een korting. Bij duopassen of gezinspassen geldt die enkel voor de persoon die de pas aankoopt (eerste naam op de pas). 

Bovendien krijg je die korting ook bij de aankoop van een cadeaubon (maximaal één per sessie).

Maar het grootste voordeel is zeker dat het effect van regelmatige sessies veel diepgaander en blijvender is.

Proefsessie

Ben je nog nooit langsgeweest? Boek dan eerst een proefsessie. Na die sessie beslis je dan of je enkel die sessie betaalt of meteen een jaarpas neemt.

Een jaarpas is een investering in jezelf, een engagement naar jezelf toe. Het volledige bedrag voor de jaarpas moet dan ook ten laatste na de eerste sessie overgeschreven worden. Vind je het bedrag te hoog voor jou om in één keer te betalen, dan kan er afgesproken worden om in schijven te betalen.

Ik wens je alvast het allerbeste toe op het vlak van persoonlijk welzijn en persoonlijke groei. 

Praktische info en tarieven.

 

 

 righttop

Beste bezoeker, welkom op deze site met informatie, teksten en verhalen over de fysieke, emotionele, energetische en spirituele aspecten van het sterven en rouwen.

Ik wens je veel inspiratie, herkenning, nieuwsgierigheid en verbondenheid toe bij het grasduinen door deze site.

Reacties en vragen zijn steeds welkom.

Anja Glabeke

right

U mag de teksten van deze site vrij gebruiken en verspreiden, mits vermelding van www.izamen.be.